Om oss, sprek og blid os, trening, felleskap, trening for alle, styrke, gruppetrening

Om oss

Om oss

 

Det hele startet i 1997 som Concept Treningsstudio. Et enkelt senter som kun hadde frivekter, noen få magasinapparater og noen få gruppetimer. Tilbudet ble utvidet etter hvert og vi startet med spinning i 1998. I 2002 flyttet vi til nye og større lokaler i Os Næringspark. Det var da kommet flere eiere i selskapet og navnet ble endret til Os Treningssenter.

De neste årene utvidet vi stadig mer, både i utstyr og lokaler og i 2006 kom vi til enighet med ChaZet (konkurrerende treningssenter) om et oppkjøp. Cha Zet var den gang medlem av Svett og Blid, vi overtok den plassen og endret navn til Svett og Blid Os Treningssenter.

Senere ble det nok en navneendring til dagens navn Sprek og Blid Os. Antall eiere ble redusert og selskapet eies i dag av 2 av de som var med å starte det hele; Jan Arve Mehammer og Olav Rune Skeie.

Sprek og Blid Os er i dag et av landets best utstyrte treningssentre med ca 1800 m2 boltreplass og mer enn 40 gruppetimer i uken. Vi er 30 Spreke og Blide ansatte fordelt på instruktører, personlige trenere, resepsjonister, renholdere, barnepassere og administrasjon.

om oss, os, sprek og blid