Timebeskrivelser

Yin yoga

En myk, men utfordrende praksis
hvor vi holder hver stilling i 3-5 min.
Vi påvirker kroppens ledd, musklatur og bindevev til å bli åpne og myke samtidig som blokkeringer langs meridianene frigjøres. Lett filosofi om livet på og av yogamatten er en naturlig del av denne rolige og givende timen.
             
Utholdenhet     Styrke       Fleksibilitet     Balanse

MyoYin

I denne timen bruker vi enkle hjelpemidler  som massasjeballer, blokker o.l. til å legge trykk på bestemte punkt i muskulaturen for å løse opp dype spenninger og knuter. Sammen med dyptgående yin-yogaøvelser vil dette skape smertelindring og økt bevegelighet i både muskler og ledd.

             
Utholdenhet     Styrke       Fleksibilitet     Balanse

God morgen yoga

I denne myke, men dynamiske timen beveger vi oss gjennom sittende, stående og liggende stillinger som styrke og mykner opp kroppen i et rolig og behagelig tempo – en perfekt start på dagen!

 

                Utholdenhet       Styrke         Fleksbilitet        Balanse   

Flyt

I denne dynamiske yogatimen beveger vi oss gjennom yogastillinger i takt med pusten. Vi utfordrer balansen, styrken og utholdenheten gjennom solhilsen og andre flytende sekvenser – en morsom og fysisk utfordrende klasse som gjør det sterk og myk i både kroppen og toppen!

      Utholdenhet    Styrke      Fleksibilitet   Balanse   

Kjerneflyt

Styrkende øvelser og sterke dynamiske overganger med fokus på kjernestyrke i et rom med temperatur på 35-40 grader.
Her får kroppen mulighet til å effektivt skille ut avfallsstoffer og øke blodsirkulasjonen – en klasse med store helsemessige fordeler!

     Utholdenhet    Styrke      Fleksibilitet   Balanse   

Myk flyt

Myk flyt er den roligste av våre flyt-klasser. I denne myke, men dynamiske timen beveger vi oss gjennom sittende, stående og liggende stillinger i et rolig og behagelig tempo med fokus på pust, balanse og fleksibilitet  – en flyt klasse som passer    for absolutt alle!

               Utholdenhet       Styrke         Fleksbilitet        Balanse   

Flyt/yin

I denne klassen tar vi det beste fra to verdener og kombinerer aktive flytsekvenser som bygger styrke & utholdenhet med lange, dype yin-stillinger som åpner opp bindevevet og frir opp dype spenninger – digg, svett og avslappende!

                Utholdenhet       Styrke         Fleksbilitet        Balanse    

Restorativ yoga

I denne restorative klassen handler det ikke om å styrke og strekke, men om å finne ro og hvile. Vi bruker utstyr som blokker, bolstre, tepper og stropper for å støtte kroppen i stillingene for å bringe balanse til nervesystemet. En velfortjent pust i bakken for alle som opplever tidsklemma og en stressende hverdag.

 

           
Utholdenhet     Styrke       Fleksibilitet     Balanse

Pilates

Pilates-trening er en form for styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. I pilates er hovedfokus trening av kjernemuskulatur og å bygge den indre støttemuskulaturen grundig slik at vi kan bære kroppen vår på best mulig måte.

               Utholdenhet       Styrke         Fleksbilitet        Balanse   

Møt vår lærerstab

Anmeldelser

Dette sier kundene våre om oss

Alltid kjekt å komme her, et herlig miljø og gode instruktører.😀👌

Elisabeth Valle Espetvedt

Dyktige og gode mennesker som jobber der 🙏  Kan anbefale Os yoga på det varmeste!

Kristin Østensjø

5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Verdens beste 💕 Gleder meg til hver time. Kunnskapsrik, flink å forklare underveis. Ser alle, korrigerer og retter på feilstillinger. Lærer oss å forstå den viktige sammenhengen mellom kropp og følelser. Love it!


Ann-Kristin Natvik